1. Πως μπορώ να παραγγείλω;
 • Μέσω του site www.e-shop.com
 • Με τηλεφωνική παραγγελία στο 210 5595185 καθημερινά από Δευτέρα- Παρασκευή και από 10:00 – 18:00.
2. Πότε μπορώ να κάνω τις παραγγελίες μου;
 • Μέσω του site www.e-shop.com 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες κάθε μέρα.
 • Με τηλεφωνική παραγγελία στο 210 5595185 καθημερινά από Δευτέρα- Παρασκευή και από 10:00 – 18:00.
3. Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;
Για παράδοση από την έδρα της εταιρίας η ημέρα προσδιορίζεται κατόπιν συνεννόησης με εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Για Παράδοση στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην παραγγελία η χρόνος είναι 3 -5 εργάσιμες ημέρες. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές* ο χρόνος παράδοσης παρατείνεται κατά 2 μέρες δηλ. έως 7 εργάσιμες ημέρες. *περιοχές που δεν είναι αστικά κέντρα. e.
4. Πως παρακολουθώ την εξέλιξη της παραγγελίας μου;
 • Μόλις κάνεις την ολοκλήρωση της αγοράς λαμβάνεις στο e-mail που έχει δηλώσει κατά την αγορά ενημέρωση ότι η παραγγελία έχει παραληφθεί και βρίσκεται υπο επεξεργασία.
5. Πως μπορώ να πληρώσω;
Μπορείς να πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:
 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
 • Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση.
 • Πληρωμή με αντικαταβολή
(βλ. Τρόπους Πληρωμής) link….. e id non ante.
6. Ποιοι είναι οι τρόποι τιμολόγησης;
Υπάρχουν οι ακόλουθοι 2 τρόποι τιμολόγησης της παραγγελίας που έκανες:
 • Απόδειξη Λιανικής Πώλησης: Αν είσαι ιδιώτης.
 • Τιμολόγιο Πώλησης: Αν είσαι εταιρία ή ελεύθερος επαγγελματίας.
Για την έκδοση του τιμολογίου πρέπει να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία που σου ζητούνται.
7. Πως παραλαμβάνω;
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:
 • Παράδοση στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην παραγγελία
 • Παραλαβή από την έδρα μας
(βλ. Τρόπους Αποστολής)
8. Υπάρχει ασφάλεια στις συναλλαγές μου και στα προσωπικά μου δεδομένα;
Το www.e-winwin.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ασφαλείας Comodo Essential SSL για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.

Με αυτό τον τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, αριθμός κάρτας, διεύθυνση) κρυπτογραφούνται ώστε να μην μπορούν να αλλαχτούν ή να διαβαστούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

9. Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;
Για παραγγελίες άνω των 100€ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα μεταφορικά είναι δωρεάν Για όλες τις άλλες περιπτώσεις υπάρχει χρέωση μεταφορικών (βλ. Τρόπους Αποστολής & χρεώσεις)
10. Πως μπορώ να ακυρώσω μία παραγγελία;
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
 • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση του είδους».
 • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210-5595185 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
ante.
11. Πως μπορώ να προσθέσω και να αφαιρέσω προϊόν στην παραγγελία μου;
Μπορείς να προσθέσεις και να αφαιρέσεις προϊόν μόνο αν η παραγγελία δεν έχει ολοκληρωθεί και με τους ακόλουθους τρόπους:
 • Μέσα στο e-shop πατώντας το πεδίο πρόσθεση και αφαίρεση είδους.
 • Με τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 – 5595185 και ένας συνεργάτης μας θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς.
12. Έχει καθυστερήσει η παραγγελία μου.Τι πρέπει να κάνω;

Στην περίπτωση αυτή μπορείς να επικοινωνήσεις με το e-shop για να ενημερωθείς αναλυτικά για την πορεία της παραγγελίας σου:

 • Μέσω e-mail στο sales@e-winwin.com 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες κάθε μέρα.
 • Μέσω τηλεφώνου στο 210 5595185 καθημερινά από Δευτέρα- Παρασκευή και από 10:00 – 18:00.
13. Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;
 • Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους.
 • Ο Πελάτης μπορεί πριν από την επιστροφή των προϊόντων να επικοινωνεί με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, είτε μέσω τηλεφώνου (τηλ: 210-5595185 , είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@e-winwin.com). Ειδικότερα, ο Πελάτης έχει το ανωτέρω δικαίωμα να επιστρέψει προϊόν που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να αναφέρει τους λόγους, υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

(α) Εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) ή την παραλαβή του (όταν ο Πελάτης έχει επιλέξει «παραλαβή από την εταιρεία και σε περίπτωση πολλών αγαθών παραγγελθέντων από τον Πελάτη με μια παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά από τον χρόνο παραλαβής και του τελευταίου, ο Πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση (εφεξής «Υπαναχώρηση»).

(β) Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση («as new»), όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία ,τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας . Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

(γ) Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την αποστολή του προϊόντος σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.

(δ) Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας και αποστολή της στη ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και είναι υποχρεωμένη να επιβεβαιώσει εγγράφως την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης μόλις την παραλάβει.

(στ) Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, το ηλεκτρονικό κατάστημα υποχρεούται να αποδώσει στον Πελάτη το τίμημα που εισέπραξε. Στην περίπτωση χρέωσης του Πελάτη μέσω πιστωτικής κάρτας, η εταιρεία , εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από την Τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η ιστοσελίδα κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας τράπεζας και του Πελάτη. Στην περίπτωση που ο Πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το εταιρεία», η επιστροφή των χρημάτων σε αυτόν θα γίνεται από τα κεντρικά του ηλεκτρονικού καταστήματος .

(ζ) Η επιστροφή του τιμήματος λόγω υπαναχώρησης στον Πελάτη θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από την χρόνο που η εταιρία έλαβε αποδεδειγμένα γνώση για την υπαναχώρησή του.

(η) Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης μόνον εάν ο Πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλον από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η ιστοσελίδα .

(ι) Ο Πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει, εάν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης, η δε εταιρεία δικαιούται να συμφωνήσει με τον Πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό. Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο Πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης. Εάν ο Πελάτης ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης τυχόν συνδεδεμένες συμβάσεις λήγουν αυτομάτως, χωρίς κανένα κόστος για τον Πελάτη.

(κ) Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο ,θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.
14. Τι κάνω σε περίπτωση που κάποιο προϊόν λείπει από την παραγγελία μου ή παραλάβω κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω παραγγείλει;

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις μπορείς να επικοινωνήσεις με το e-shop για να εξυπηρετηθείς:

 • Μέσω e-mail : info@e-winwin.com , sales@e-winwin.com 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες κάθε μέρα.
 • Μέσω τηλεφώνου στο 210 5595185 καθημερινά από Δευτέρα- Παρασκευή και από 10:00 – 18:00.
15. Υπάρχουν εγγυήσεις για τα προϊόντα του e-shop;
Κλιματιστικά: 2 χρόνια Ηλιακοί  θερμοσίφωνες: 5 χρόνια Ηλεκτρικά οχήματα: 1 χρόνος και μόνο για τα ηλεκτρικά μέρη των οχημάτων Ασύρματος συναγερμός: 1 χρόνος Power banks: 1 χρόνος Λαμπτήρες LED: 3 χρόνια Ασύρματο τηλέφωνο: 2 χρόνια  
16. Πως μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία μου;
Μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία σου μπαίνοντας στο site του e-shop www.e-winwin.com και επιλέγοντας το “ ο λογαριασμός μου”
17. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για οποιοδήποτε θέμα;
Μπορείς να επικοινωνήσεις με τους ακόλουθους τρόπους:
 • Μέσω e-mail : info@e-winwin.com , sales@e-winwin.com 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες κάθε μέρα.
 • Μέσω τηλεφώνου στο 210 5595185 καθημερινά από Δευτέρα- Παρασκευή και από 10:00 – 18:00.